تا فصلشه درست کن که بعدا به دردت میخوره مواد لازم برای یک شیشه کمپوت هلو هلو ۵ تا ۶ عدد آب جوش ۱ لیوان شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه بعد از آماده شدن کمپوت می‌توانید آن را به مدت طولانی نگهداری کنید چون کنسرو است و خراب نمی‌شود. بعد از باز شدن درب کمپوت حتما در یخچال نگهداری و زود مصرف کنید. ظرف شیشه‌ای و درب فلزی آن حتما باید تمیز و خشک باشد. بعد از پخت حتما اجازه بدهید کمپوت پخته شده در دمای محیط خنک شود. کمپوت کمپوت-خانگی کمپوت-هلو کمپوت-میوه هلو هلو آشپزی با سمیه آشپزی-با-سمیه کمپوت کمپوت-هلو طرزتهیه-کمپوت-هلو کمپوت-هلو-زعفرانی انواع-کمپوت کمپوت-خانگی هلو نگهداری-طولانی-مدت-هلو دسر-هلو - آبمیوه-هلو انواع-دسر دسر-با-هلو طرزتهیه اموزش-دسر-هلو دسر-خوشمزه طرز تهیه کمپوت آموزش کمپوت خانگی آموزش درست کردن کمپوت