طرز تهیه کمپوت هلو/طرز تهیه کمپوت/کمپوت هلو با ماندگاری بالا/کمپوت هلو کمپوت(به فرانسوی: Compote) یا خوشاب نوعی دسر است که در قرن هفدهم به وجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه است. در زبان فرانسوی واژه کمپوت به معنای مخلوط است. کمپوت از میوهٔ کامل یا خردشده و شربت ترکیب شده‌است. میوه درسته در آب به همراه شکر و ادویه پخته می‌شود.مانند کمپوت هلو و کمپوت زردآلو. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم اومدم با آموزش کمپوت هلو بدون مواد افزودنی اونم با ماندگاری بالا...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۱ خرد کردن هلو۰۰:۲۴ ریختن توی شیشه۰۱:۱۸ اضافه کردن مواد۰۱:۳۲ کنسرو کردن۰۲:۱۹ توضیحات۰۲:۴۲ مرحله نهایی۰۲:۴۸ طرز-تهیه-کمپوت طرز-تهیه-کمپوت-هلو کمپوت کمپوت-هلو کمپوت هلو,کمپوت,طرز تهیه کمپوت هلو,کمپوت سیب,طرز تهیه کمپوت,کمپوت گلابی,کمپوت گیلاس,کمپوت میوه,کمپوت آلبالو,آموزش کمپوت هلو,طرزتهیه کمپوت هلو,طرز تهیه کمپوت گیلاس,روش تهیه کمپوت هلو,کمپوت خانگی,طرز تهیه کمپوت سیب,کمپوت زردالو,هلو,کمپوت هلو خانگی,اموزش کمپوت هلو,طرز تهی