اولین نکته برای تهیه یک پنیر برشته خوشمزه اینه که حجم پنیر باید بیشتر از تخم مرغ باشه. دومین نکته که خیلی در طعم این غذا تاثیر داره، نوع پنیری که در پنیر برشته استفاده میشه هست. پنیر برشته رو با اکثر پنیر ها حتی پنیر سفید صبحانه و پنیر خامه ای هم میشه تهیه کرد؛ اما تجربه ما نشون میده پنیر سیاهمزگی یا پنیر های محلی که بافت سفت و چربی زیادی دارن برای این غذا مناسب تر هستن. پنیر رو ردنده کنید تا راحت تر آب بشه و سطح بیشتری از پنیر سرخ بشه. بعد که با کمی روغن زیتون یا هر روغن دیگه ای که در آشپزخانه دارید تفت خورد، بهش شوید و فلفل سیاه اضافه کنید. ریختن زردچوبه به خوش طعم شدن غذا کمک میکنه و مقدار نمکی که میریزید، بستگی به مقدار شوری پنیر داره. ممکنه پنیر به اندازه ای شور باشه، که دیگه نیازی به نمک ریختن نباشه. اگه پنیر خیلی شوره، میتونید حدود 15 دقیقه داخل آب قرارش بدید تا نمکش کم بشه. بعد از اینکه پنیر با سبزی و ادویه تفت خورد، تخم مرغ ها رو اضافه کنید. بافت تخم مرغ که عسلی باشه، شل باشه، سفت باشه، هم خورده باشه یا کامل باشه به شما بستگی داره و هر طور که دوست دارید عمل کنید. مقدار شوید هم