طرز تهيه رب آلوچه رب یکی از مهمترین چاشنیها برای غذاهای ایرانی است که در بسیاری از خورشتها و غذاها برای مزه دار کردن از آن استفاده میشود. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلوچه، رب زغال اخته، رب زرشک و... انواع ربهایی هستند که برای تهیه غذا از آن استفاده میشود که پر مصرفترین آنها رب گوجه فرنگی است. رب آلو یکی از انواع ربهای پرکاربرد و خوشمزه است که برای تهیه انواع خورش، مرغ و... از آن استفاده میشود و یا اگر عاشق ترشیجات هستید، میتوانید آن را به تنهایی سرو کنید. ربهای بازاری معمولا دارای مواد نگهدارنده هستند و شما میتوانید در منزل با روشی آسان یک شیشه رب آلوی خوشمزه درست کنید طرز تهیه رب آلو برای درست کردن این رب آلوی خوشمزه ابتدا آلوها را داخل یک قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و شعله را زیاد کنید. صبر کنید آلو شروع به جوشیدن کند و نيم ساعت بعد اجاق گاز را خاموش کنید. آلوها را داخل صافی بریزید و با پشت قاشق یا دست آلوهای پخته را خوب له کنید تا آب صاف آن خارج شود. حالا آب صاف آلو را دوباره داخل قابلمه بریزید . در مرحله بعد دوبار