من ماکارون را با استفاده از سفیده تخم مرغ درست کردم که اغلب از پخت باقی می ماند. یک کمپوت ساده با توت فرنگی های کوچک برای مربا درست کردم و از تفاله آن برای باترکریم استفاده کردم. از آنجایی که آنها به اندازه کافی شیرین نیستند، شیرینی آنها را با شیر تغلیظ شده تنظیم می کنم. شربت توت فرنگی را به شیر توت فرنگی تبدیل می کنند تا بشقاب شیرینی بهاری درست شود. مواد لازم (۱۵ تا ۲۰ ماکارون): پوسته ماکارون سفیده تخم مرغ 60 گرم شکر گرانول 60 گرم بادام آسیاب شده 70 گرم پودر قند 80 گرم رنگ خوراکی صورتی کرم کره توت فرنگی کره بدون نمک 80 گرم 200 گرم توت فرنگی شکر 50 گرم 10 میلی لیتر آب لیمو تفاله توت فرنگی 80 گرم 35 گرم ~ شیر تغلیظ شده شیرین نحوه درست کردن: 1. ماکارون ها را درست کنید. بادام آسیاب شده و پودر قند را با هم الک کنید. 2. سفیده ها را با 30 گرم شکر گرانول با همزن دستی بزنید. وقتی کف خوب شد، 30 گرم شکر گرانول دیگر اضافه کنید تا مرنگی براق درست شود. 3. رنگ خوراکی صورتی را اضافه کنید و مخلوط کنید. 4. حدود نیمی از مخلوط (1) را الک کرده و مخلوط کنید. بقیه مواد را الک کرده و مخلوط کنید. 5. خمیر ر