اولین کاری که باید انجام بدی اینه که چند بار برنجت رو بشوری و بزاری 3 الی 4 ساعت با نمک یا سنگ نمک خیس بخوره. بعد برنجت رو داخل قابلمه آب جوش بریز تا جوش بخوره. زمانی که دونه های برنج کمی نرم شد،برنج رو آبکش کن و بزار یه گوشه تا دماش بیاد پایین. وقتی که دمای برنج تقریبا با دمای محیط یکسان شد، اون رو داخل یک ظرف سر بسته قرار بده و بزار تو یخچال. هر وقت که خواستی برنج پخت کنی کافیه برنج رو از داخل یخچال در بیاری و بزاری فقط 15 دقیقه دم بکشه. . . . بهت قول میدم که با من متخصص برنج میشی . میخوام کمکت کنم خونتون که هیچ بلکه کل ساختمونتون عطر شمالو بگیره فقط کافیه یکبار برنج مارو مصرف کنین . آیدی اینستاگرام: . شماره تماس: 09111539806

برنج آموزش آشپزی طرز پخت زن شاغل آشپز

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:10