سلام با آموزش خشک کردن گوجه فرنگی در آفتاب و با فر در خدمتتونم. مواد لازم: گوجه فرنگی رسیده و سفت نمک بهتره از گوجه فرنگی هایی استفاده کنید که آبدار و له نیستن. یعنی گوجه هایی که نیمه سفت و گوشتی هستن مناسب این کاره. زمان خشک کردن در فر بستگی به سایز و اندازه گوجه هاتون داره. مناسب ترین ظرف ها برای نگهداری گوجه فرنگی خشک، نگهداری در کیسه های پلاستیکی یا ظرف شیشه ای است. اگر گوجه فرنگی های خشک شده خود را در ظرفی محکم و دربسته قرار دادید، می توانید آنها را در یخچال یا حتی فریز نگهداری کنید. تقریبا از هر یک کیلو گوجه 100 گرم گوجه خشک خواهید داشت. <a href=' '>00:21</a>برش دادن گوجه <a href=' '>00:55</a>خشک کردن در آفتاب <a href=' '>01:32</a>خشک کردن در فر <a href=' '>02:07</a>نگهداری گوجه خشک <a href=' '>02:22</a>پودر کردن گوجه خشک