مواد لازم برای کوکی ترک‌دار ۱۶۰گرم آرد سه صفر قنادی که حدوداً ۱پیمانه ویک سوم پیمانه میشه ۱قاشق چای خوری بگینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری نمک دو سوم پیمانه شکر ۵۰گرم پودر کاکائو که حدوداً نصف پیمانه هستش یک چهارم پیمانه روغن مایع ۲عددتخم مرغ درشت به دمای محیط رسیده یک چهارم قاشق چایخوری وانیل مواد رو برای ۱تا۲ساعت در یخچال بگذارید هر بار مقداری از مواد داخل پودر قند بغلتانید روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید فر از قبل گرم شده باشه دما روی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه بسته به سایز کوکی ها ممکنه کمتر یا بیشتر بشه بافاصله در سینی بچینید بعد ۱۰دقیقه با خلال دندان مداوم چک کنید هروقت خلال دندان تمیز خارج شد کوکی ها پختن اگه کوکی ها زیاد داخل فر بمانند خشک میشن بعداز خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کنید بافت کوکی ها نرم وکیکی هستش خیلی خوشمزه هستش یک بار امتحانش کنید تایم استراحت مواد کوکی در یخچال به سرمای یخچال شما بستگی داره