بادمجان-شکم-پر-گیلانی مواد لازم: بادمجان ۶ عدد گردو آسیاب شده ۱ ونیم لیوان پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه رب انار یا رب آلوچه ۲ ق غذاخوری چوچاق و خالیواش چرخ شده ۲ ق غ(اگر در دسترس نبود گشنیز و نعنا چرخ شده جایگزین کنید ) نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم آب ۱لیوان طرز تهیه : از بادمجان های قلمی و نازک استفاده کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و نمک بزنیدو نیم ساعت استراحت بدید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود. گردو ها را آسیاب کنید. بهتر است گردو ها را کمی دندان گیر یعنی کمی درشت خرد کنید تا مزه آن در غذا احساس شود و برای خرد کردن آن از هاون یا غذاساز با دور کند استفاده کنید. پیاز را رنده کنید . سیر را رنده کنید. داخل یک تابه روغن ریخته . گردو ، رب انار ، سبزی ها ، پیاز ،سیر را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا ۲/۳از مواد را داخل تابه قرار دهید و مابقی را خارج کنید. به محتویات داخل تابه ۱ لیوان آبجوش اضافه کنید.اجازه بدید تا بجوش بیاد. ۱/۳ از مواد را داخل شکم بادمجان قرار دهید. باد