آشپزی باباطاهر در فصل پاییز و زمستان یکی از چاشنی هایی که پای ثابت سفره اکثر ایرانی ها است ترشی مخلوط است. این ترشی خوشمزه و محبوب بسیار آسان تهیه می شود و با رعایت نکاتی که در این آموزش گفته شده می توانید ترشی خوشمزه ای تهیه کنید. - مقدمه ۰۰:۰۰ مواد لازم ۰۰:۱۷ ریز کردن مواد ترشی ۰۱:۱۸ اضافه کردن نصف ادویه‌ها ۰۳:۳۴ اضافه کردن بقیه مواد ترشی ۰۳:۴۸ اضافه کردن باقی مانده ادویه‌ها ۰۶:۰۳ اضافه کردن باقی مانده مواد ترشی ۰۶:۱۶ اضافه کردن برگ کرفس ۰۷:۲۲ اضافه کردن سرکه و آب جوش ۰۷:۳۷ گذاشتن دستمال روی ترشی ۰۸:۵۵ بستن درب ترشی و چند بار برعکس کردن ۰۹:۰۷ ترشی بعد از یک هفته آمده مصرف میباشد ۰۹:۲۵ خدانگهدار ۰۹:۳۵ - مواد لازم گل کلم ۱کیلو سرکه ۶لیوان آب جوش سرد شده ۲لیوان فلفل ۱۰۰گرم خیار ۴عدد هویج ۲عدد نمک ۳قاشق غذاخوری تخم گشنیز ۱قاشق غذاخوری سیاه دانه ۱قاشق غذاخوری زرد چوبه ۱قاشق چایخوری سیر به مقدار لازم (دلخواه) ترخون ۱۰۰گرم