شیربرنج یک دسر یا غذای ساده و مقوی است که بهراحتی میتوانید آن را تهیه کنید مواد لازم برای ۴ نفر: - برنج: ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم) - شیر: ۴ تا ۵ پیمانه (۱ لیتر) - آب: ۳ پیمانه - شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) - چوب دارچین: ۱ تکه کوچک( اختیاری ) - هل سبز: ۳ عدد( اختیاری ) - گلاب: ۱/۳ پیمانه (حدود ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری) - نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه: - برنج را چند بار با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود و آب شفاف شود. - اگر زمان دارید اجازه بدید برنج چند ساعت داخل آب خیس بخوره تا نرم بشه. - سپس برنج را با ۳ پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. - وقتی آب شروع به گرم شدن کرد، حرارت رو کم کنید و بزارید تا برنج بپزه و نرم بشه. - صبر کنید تا آب تقریباً تبخیر شود و برنج نرم شود (حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه). - اگر نیاز بود، کمی آب اضافه کنید تا برنج کاملاً نرم شود. - وقتی برنج نرم شد،۴ پیمانه شیر را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد. چوب دارچین و هلها (با یک شکاف کوچک در هر هل برای آزاد شدن عطر) را به قابلمه اضافه کنید. نمک رو هم اضافه