آموزش تاکو مکزیکی ایرانیزه شده این تاکو خوشمزه رو با نون لواش درستش کن مواد لازم: نان لواش تخم مرغ آرد سوخاری پانکو ادویه:نمک ،پودر سیر ،پاپریکا برای مواد داخلش از هر چیزی که دوست دارین میتونین استفاده کنین،مرغ ،گوشت چرخ کرده،گوشت ریش ریش و سبزیجات و .. من از کاهو و گوجه و گوشت ریش ریش گوسفندی استفاده کردم که اصطلاحا بهش pulled lamb میگن استفاده کردم نحوه ی پخت گوشت ریش ریش فوق العاده خوشمزه گوشت گوسفندی رو با یه دونه پیاز چهار قاچو دو حبه سیر حدود ۴ ساعت پختم بعد با پیاز داغ فراوونپودر سیر ،فلفل قرمز ،نمک ،زعفرون دم کرده تفت دادم تا کاملا ریش ریش و پنبه ای شد در آخر یکم کره ریختم گوشه ی تابه وقتی آب شد بهش دارچین فراوون اضافه کردم و گوشت رو باهاش تفت دادم که باعث میشه گوشتتون فوق العاده خوشمزه بشه این گوشت رو واسه ته چین و غذاهای دیگه هم میتونین استفاده کنین و انگشت هاتون روباهاش میل کنین نکته:حواستون باشه موقع درآوردن خلال دندون نون تاکو نشکنه