سلام خدمت نازنین های عزیزم اموزش یک دسر تورکی به نام تورتا سیب که کمی متفاوت تر از تارت هست رو اموزش میدم بامن همراه وبرای انرژی بیشتر لایک وفالو یادتون نره.. مواد لازم کره ۲۰۰گرم روغن مایع نصف پیمانه شکر ۱/۴پیمانه ماست ۱قاشق غ سرپر تخم مرغ ۱عدد وانیل ۱ق چ ارد ۴الی۵ پیمانه مواد فلینگ سیب ۴عدد شکر ۴تا۵ قاشق دارچین ۱ق چ طرزتهیه ابتدا مواد میانی رو آماده کنیم سیب هارو رنده دارچین و شکر رو اضافه روی حرات میزاریم تا کاملا آبش تبخیر بشه نباید آبی بمونه بعد از روی گاز بردارین تا به دمای محیط رسیده باشند کره روغن شکر تخم مرغ وانیل و ماست رو باهمزن یا دست هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ارد رو الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جمع وبه دست نچسبه ویک خمیر لطیفی به دست بیاد نصف خمیر رو داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه و بعد نصف دیگه خمیر رو طبق ویدئو درست کنید ودر آخر خمیر یخ زده رو به روی مواد رنده میکنیم و در فر از قبل گرم شده بادرجه ۱۸۰ به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فر میزارم تا بپزه بعد از پخت فر رو خاموش و میزاریم تا در داخل فر خنک بشه تمام نوش جان..