نکات و راز و رمز یه سوپ شیر مجلسی رو جز به جز گفتم, اگه انتخابت سوپ جو هست که دستور قبلی تو پیج سوپ جو هست. مواد لازم: جو پرک ۱ پیمانه شیر ا لیتر مرغ به اندازه دلخواه( من معمولا بال و پاچین استفاده میکنم) پیاز دوعدد ️سیر چندحبه هویج ۳عدد ️قارچ ۱۵ عدد خامه ۲ قاشق غ نمک ،فلفل، اویشن جعفری برای تزئین کره ۲۵ گرم آرد یک قاشق غ ️️نکات سوپ شیر:️️ ️۱. داخل سوپ شیر زردچوبه نزنین تا رنگ شیر حفظ شه ️۲.برای اینکه شیر داخل سوپ نبره مخلوط شیر و قارچ و آرد رو که به سوپ اضافه میکنین باید جوش باشه . ️۳. خامه جهت لطیف تر شدن سوپ استفاده میشه در در مرحله آخر که سوپ رو خاموش کردین با مقداری سوپ مخلوط کنین و اضافه کنین(میتونین حذف کنین) ️۴.برای طعم بهتر سوپ من کمی پرک گندم هم به سوپ اضافه میکنم . ️۵.برای غلظت بهتر و جا افتادن سوپ میتونین چندپالس با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن سوپتون رو هم بزنین(زیاد هم نخوره که سوپتون له نشه چند پالس کافیه)