نکات و راز و رمز یه سوپ شیر مجلسی رو جز به جز گفتم, اگه انتخابت سوپ جو هست که دستور قبلی تو پیج سوپ جو هست. مواد لازم: جو پرک ۱ پیمانه شیر ا لیتر مرغ به اندازه دلخواه( من معمولا بال و پاچین استفاده میکنم) پیاز دوعدد ️سیر چندحبه هویج ۳عدد ️قارچ ۱۵ عدد خامه  ۲ قاشق غ نمک ،فلفل، اویشن جعفری برای تزئین کره ۲۵ گرم آرد یک قاشق غ ️️نکات سوپ شیر:️️ ️۱. داخل سوپ شیر زردچوبه نزنین تا رنگ شیر حفظ شه ️۲.برای اینکه شیر داخل سوپ نبره مخلوط شیر و قارچ و آرد رو که به سوپ اضافه میکنین باید جوش باشه . ️۳. خامه جهت لطیف تر شدن سوپ استفاده میشه در در مرحله آخر که سوپ رو خاموش کردین با مقداری سوپ مخلوط کنین و اضافه کنین(میتونین حذف کنین) ️۴.برای طعم بهتر سوپ من کمی پرک گندم هم به سوپ اضافه میکنم . ️۵.برای غلظت بهتر و جا افتادن سوپ میتونین چندپالس با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن سوپتون رو هم بزنین(زیاد هم نخوره که سوپتون له نشه چند پالس کافیه)

سوپ سوپ شیر نکات سوپ سوپ جا افتاده سوپ غلیظ

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:54