قرمه-سبزی-با-مرغ مواد لازم: سبزی خورشتی نیم کیلو(وزن سبزی سرخ شده ۲۵۰ گرمه) پیاز ۱ عدد لوبیا قرمز نصف لیوان سینه مرغ ۴۰۰ گرم (۲ تکه) رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم آب ۳ لیوان برای پخت خورش لیمو عمانی ۴ عدد رب انار ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری+آب نصف لیوان برای لعاب خورش طرز تهیه : لوبیا رو از شب قبل بخیسونید و به مدت یک ساعت ،با آب و مقداری نمک بپزید تا نیم پز شود. سبزی رو شسته و خرد کنید و در روغن به مدت نیم ساعت،سرخ کنید.هر چه رنگ سبزی تیره تر باشه،خورش جا افتاده تر میشه. داخل قابلمه ای روغن بریزید.پیاز رو ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. مرغ رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش فلفل ،زردچوبه و شنبلیله خشک رو اضافه کنید و تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. لوبیای نیم پز و سبزی سرخ شده رو اضافه کنید. سه لیوان آب بریزید. نمک بزنید و در قابلمه رو بزاریدو یک ساعت زمان بدید تا بپزه.بعد یک ساعت، آرد رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید تا آرد