خورش هویج یکی از انواع خورش های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام های خورش هویج ترکی و خورش هویج تبریزی هم شناخته می شود. به کسانی که دنبال طعم های خاص هستند خورش هویج را به شدت توصیه میکنم . مواد لازم برای ۲ نفر : مرغ : ۲ تکه (سینه یا ران مرغ فرقی نمیکند ) آلو خورشتی : ۵ عدد پیاز : ۱ عدد رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری هویج : ۲ عدد بزرگ ( ۱عدد هویج بزرگ به ازای هر نفر ) شکر ( اختیاری) : ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه : ۱ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه ، زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم ( من از هر کدام نصف قاشق چایخوری ریختم ) در صورت دلخواه میتونید از چوب یا پودر دارچین هم استفاده کنید . (((چند نکته مهم ))) : آبلیموترش همیشه در انتها اضافه کنید تا رنگ خورشت را از بین نبرد. افزودن شکر و آبلیموترش باعث ملس شدن و بالانس مزه ها می شود. این خورش کم آب است یعنی باید در انتها خورشت غلیظ و یکدستی داشته باشید. به اندازه آب اضافه کنید نه بسیار زیاد که مزه آب بگیرد نه خیلی کم که خشک شود . تو خیلی از دستورات رب گوجه نیست اما برای خوش رنگ شدن اضافه می شود و