آموزش پیتزا پپرونی با پودر آماده خمیر پیتزا افخم مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا: پودر آماده خمیر پیتزا افخم: ۱ بسته آب گرم: ۱۹۰ میلی لیتر روغن: ۳۰میلی لیتر برای تهیه سس: گوجه فرنگی : ۳عدد پیاز : ۱عدد سیر: ۲حبه نمک و فلفل: هر کدام ۱قاشق چایخوری آویشن و اورگانو: هر کدام ۱ قاشق چایخوری مواد روی پیتزا: پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم پپرونی : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه: به میزان لازم طرز تهیه خمیر پیتزا افخم: ۱: محتوی بسته را با آب گرم (۴۵-۳۵ درجه سانتیگراد) و روغن مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید تا خمیر لطیف و یکنواختی که به دست نچسبد حاصل شود. ۲: خمیر به دست آمده را به مدت ۴۰ تا ۹۰ دقیقه در یک ظرف در بسته و در دمای حدود ۳۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن ۱/۵ تا ۲ برابر شود. نکته: هرچه محیط گرم تر باشد خمیر زودتر ور خواهد آمد. طرز تهیه سس: ۳: پیازها را خرد کرده داخل تابه کمی سرخ می کنیم سپس سیر را اضافه می کنیم بعد از ان فیله گوجه فرنگی و ادویه ها را داخل تابه ریخته و اجازه می دهیم کمی اب گوجه ها جمع شود بعد از ان همه مواد را با هم میکس می کنیم سس ما امادس. ۴: فر را ۱۵ دقیقه قبل ا