ترشی انار و لبو یک ترشی خوشمزه با طعم ترش و ملس است که با روش های متفاوتی درست می‌شود که با این دستور فوق‌العاده خوشمزه می‌شود. مواد لازم: - لبو (چغندر): ۲ عدد متوسط - انار: ۲ عدد بزرگ (یا ۱ پیمانه دانه انار) - سرکه: نصف پیمانه - نبات یک تکه و یا شکر ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری، بستگی به ذائقه شما) - نمک: ۱ قاشق غذاخوری - سیر: ۲-۳ حبه (اختیاری) - پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری(اختیاری) - پودر گلپر: نصف قاشق چایخوری(اختیاری) طرز تهیه: 1. پختن لبو: - لبوها را بشویید و پوستشان را نگیرید. آن‌ها را در یک قابلمه با آب بپزید تا نرم شوند (حدود ۴۰-۵۰ دقیقه). - پس از پختن، لبوها را از آب خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند. سپس پوستشان را بگیرید و به تکه‌های کوچک یا حلقه‌ای برش دهید. 2. آماده‌سازی انار: - دانه‌های انار را از پوست جدا کنید. ۳. سرکه و ادویه ها رو داخل قابلمه بریزید روی حرارت ملایم بزارید تا نمک و نبات حل بشه بعد بردارید و کنار بزارید تا خنک بشه. ۴. ترکیب مواد: - در یک شیشه یا ظرف درب‌دار، لبوهای برش‌خورده و دانه‌های انار را به همراه سیر (اگر استفاده می‌کنید)، آب لبو، و سرکه

ترشی ترشی انار و لبو ترشی انار ترشی لبو طرز تهیه ترشی

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:09