شیرینی-پفکی-نارگیلی شیرینی-عید مواد لازم: پودر نارگیل چرب ۱۲۵ گرم(۱ لیوان +۱/۴لیوان) پودر قند یا پودر شکر ۱۰۰ گرم(نصف لیوان ) سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم معادل ۳عدد وانیل ۱/۴ ق چ نشاسته ذرت ۲۰ گرم(۳قاشق غذاخوری ) طرز تهیه: سفیده تخم مرغ و وانیل رو توی یه کاسه خشک و تمیز با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره و حالت ابری پیدا کنه. پودر شکر رو کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا سفیده ها سفت و براق بشن. همزن رو کنار بزارید. نشاسته ذرت رو بریزید و پودر نارگیل رو هم طی ۲ -۳ مرحله اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و در حد مخلوط شدن هم بزنید. بیش از حد هم نزنید چون سفیده ها فرمشون رو از دست میدن و شیرینی بی کیفیت میشه. مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده یا ماسوره شکوفه بریزید. اگه ماسوره ندارید مواد رو داخل قیف بریزید و سرش رو قیچی کنید. کف سینی کاغذ روغنی پهن کنید و مواد رو با فاصله از هم پایپ کنید. به دلخواه روش کمی پودرپسته بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. بعد از خنک شدن تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید.ماندگاری این شیرینی بالاست. نوش جان لینک کانال ت