رب انار دارای فیبر، پتاسیم، ویتامین C ، مقداری آهن ، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، اسید فولیک، پلی فنول، اسید اولایژیک، قند، ویتامین A ،گروه ویتامین B ،B1 ،B2 ،B3 ، B6، E است. مواد لازم: انار رسیده (به مقدار دلخواه) میتونید از انار ترش یا انار شیرین استفاده کنید. در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. اگر تمایل دارید طعم رب انار را بهتر کنید، می‌توانید کمی نمک یا شکر به آن اضافه کنید. اگر رب انار ترش دوست دارید از انارهای ترش و اگر رب انار شیرین دوست دارید بهتره انارهای رسیده و شیرین استفاده کنید. اضافه کردن نمک باعث جلوگیری از کپک زدن آن می شود و ماندگاری آن را بیشتر می کند. • دقت کنید اگر رب انار به خوبی غلیظ نشود و شل باشد حتی در درون یخچال نیز کپک می زند. غلظت رب انار به کلی نباید خیلی سفت و یا شل باشد. زمانی که رب غلیظ شد آن را دائم هم بزنید تا ته نگیرد و بسوزد. • قابلمه ی پخت رب انار باید بزرگ باشد تا در حین پخت سر نرود. • هرگز انار را با دوست و یا لایه های سفید داخل آن آب نگیرید زیرا باعث گس شدن دهان می شود. رب-انار انار چاشنی-خوشمزه آشپزی-ایرانی خورشت-انار