به دنبه های چرخ شده‌ای که با آب داخل قابلمه ریختین، دو قاشق غذاخوری نمک اضافه و مخلوط کنین، ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارین تا بوی دنبه به طور کامل از بین بره دنبه ها رو آبکش کنین و با آب بشورین داخل قابلمه روی حرارت متوسط بذارین و یک لیوان آب اضافه و ترکیب کنین وقتی گرم شد، نصف پیمانه سرکه بریزین وقتی شروع به جوشیدن کرد، نصف پیمانه ماست بریزین یک عدد هویج، یک عدد پیاز و دو عدد سیب خرد شده بریزین وقتی رنگ دنبه ها تغییر کرد، سر قاشق چایخوری زردچوبه و یک عدد هل اضافه و مخلوط کنین بعد از پنج دقیقه حرارت رو خاموش کنین روی صافی دستمال بذارین و روغن رو صاف کنین داخل شیشه و تو یخچال نگهداری کنید سیب و هویج رو جدا و جزغاله ش رو استفاده کنین نوش جان