طرز تهیه قهوه ترک : ۱ فنجان آب سرد تصفیه شده را با ۲ قاشق مربا خوری پودر داخل جذوه میریزیم و خوب هم میزنیم روی شعله خیلی خیلی ملایم گاز حدود ۱۰ دقیقه زمان میبره تا دم بکشه قبل از اینکه بجوشه از روی گاز بردارید یک نوع قهوه سنتی است که در کشورهای خاورمیانه و جنوب شرقی اروپا محبوب است. برای تهیه قهوه ترک، قهوه‌ی خشک آسیاب شده با آب جوش در داخل قوری کوچکی به همراه شکر (در صورت تمایل) قرار می‌گیرد و سپس روی آتش قرار می‌گیرد تا به جوش بیاید. پس از این که قهوه به جوش آمد، قوری از روی آتش برداشته شده و در حالی که دارای کفی قوسی است، بر روی میز یا سطح افقی قرار می‌گیرد تا کف قوسی به بالای قهوه صعود کند و روی قهوه تشکیل شود. سپس قهوه به فنجان‌ها سرو می‌شود.