کدوم دوستت عاشق شکلاته؟ این پست رو براش بفرست. اگه عاشق شکلات باشی، مطمئنم بارها این دسر رو توی کافیشاپ امتحان کردی. آموزشش رو برات گذاشتم که ببینی چقدر راحت میتونی توی خونه برای خودت درستش کنی و همون لحظه ای که از فر در میاری داغ داغ، تو این هوای سرد نوش جان کنی و کیفش رو ببری. این رسپی، دقیق ترین و بهترین رسپی برای لاوا کیک یا همون کیک آتشفشان هست. پس حتما ذخیرش کن. مواد لازم برای کیک: شکلات شصت درصد ۶۰گرم کره ۴۰گرم تخم مرغ یک عدد زرده تخممرغ یک عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر دو قاشق غذا خوری آرد یک قاشق غذا خوری اگه دوست دارید طعمش خیلی قوی تر بشه میتونی نصف قاشق غذا خوری نسکافه هم بهش اضافه کنید. من نسکافه نریختم. این مواد دو عدد لاوا کیک به شما میده. کاسه ای مه میخواید داخلش کیک رو بپزید با کره چرب کنید. و پود کاکائو روش الک کنید تا کل سطح کاسه یکدست بشه. شکلات و کره رو روی بخار کتری یا ماکروویو آب کنید. حالا تخم مرغهارو با شکر و وانیل ۵ دقیقه دور تند همزن بزن. بعد شکلات و کره رو اضافه کن. بعد آرد رو روی مواد الک کن و با لیسک هم بزن. پودر نسکافه هم اگه خواستی بریزی دقیقا