مواد لازم برای خمیر پیراشکی گوشت خوشمزه : آرد سفید ۳ لیوان(۴۰۰ گرم) خمیر مایع ۲ قاشق غذاخوری( ۷ گرم) آب ولرم ۱ لیوان روغن مایع دو سوم لیوان(۶۰ گرم) نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری مواد داخل پیراشکی هم سلیقه ایی هست من از گوشت چرخ کرده، ذرت، فلفل دلمه و نخودفرنگی استفاده کردم شما هر چیز دیگه ای که دوست داشتید میتونید اضافه کنید. موقع اندازه گیری اگر از ترازو استفاده کنید بهتره ولی اگر نداشتید موقع ریختن آرد داخل لیوان، لیوان رو روی میز نکوبید چون باعث میشه آرد بیشتری داخل لیوان جا بگیره و بافت خمیر خراب بشه ... اگر فر دارید حتما از روشی که داخل فر هست استفاده کنید چون دیگه نیازی به روغن برای سرخ کردن نیست و سالم تره. راستی اگر فر شما فن نداره حتما یه کاسه آب داخل فر بزارید تا پیراشکیا خشک نشن.