باقلوا-گردویی مواد لازم: خمیر باقلوای آماده ۱ بسته کره ۲۰۰ گرم+روغن مایع نصف فنجان برای رومال گردو ۳۰۰ گرم (۲لیوان ریز خرد شده) پودر قند یا پودر شکر ۱/۳ لیوان پودر هل ۱ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ آب ۱ و نیم لیوان شکر ۲ لیوان زعفران ۵ ق غ جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو ۱ ق چ طرز تهیه: اول شهد رو آماده میکنیم. آب و شکر رو داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم بزارید، زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید.بهم بزنید تا شکر حل بشه و بعد از ۱۵ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شهد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید، بزارید کنار تا خنک بشه. بعد مواد میانی رو آماده کنید گردو یا مغزیجات دلخواه رو درشت آسیاب کنید و بهش پودرقند، هل و دارچین اضافه کنید. میزان هل و دارچین سلیقه ایه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید. برای درست کردن باقلوا از خمیر آماده ی باقلوا استفاده کنید. از اونجائیکه خیلی بزرگه خمیر رو از وسط به ۲ قسمت مساوی برش بدید تا کار کردن باهاش راحتتر باشه. یک لایه از خمیر بردارید و روی باقیمونده ی خمیر دستمال نم دار بزارید تا خشک نشه. اون لایه ای که برداشتید رو با کره و روغن ذوب شده (روی حرارت بزارید تا ذوب بشه)چرب