آموزش خشک کردن پرتقال/ آموزش آشپزی محتویات: پرتقال ۳ کیلو شکر ۱ لیوان معادل ۲۰۰ گرم آب ۱ لیوان جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری جایگزین جوهر لیمو ۱ قاشق مرباخوری آبلیموی تازه توجه کنید: بعد از خواباندن برش های پرتقال درون شربت جوشیده، شربت ایجاد شده را دور بریزید ( شربت ایجاد شده تلخ میباشد)! برای دیدن ویدئوهای بیشتر و جدیدتر لطفا در کانال عضو شوید، عضویت رایگان است و از کانال خودتون با لایک و نظرات ارزشمندتون حمایت کنید، سپاسگزارم! خشک-کردن-پرتقال خلال-پوست-پرتقال پرتقال پرتقال-خشک پوست-پرتقال خشک-کردن-میوه خشک-کردن-میوه-در-خانه طرز-تهیه-خلال-پوست-پرتقال-خشک خشک-کردن-سیب خشک-کردن-کیوی میوه-خشک طرز-خشک-کردن-میوه نحوه-خشک-کردن-میوه طرز-تهیه-خلال-پوست-پرتقال خشک-کردن-میوه-روی-بخاری خشک-کردن تلخ-شدن-پرتقال-خشک-شده شیرین-کردن-پوست-پرتقال پوست-پرتقال-خشک علت-تلخ شدن-پرتقال-خشک-شده طرز-تهیه-خلال-پرتقال راز-شیرین-کردن-پوست-پرتقال طرز-تهیه-پرتقال-خشک خشک-کردن-نارنگی میوه-خشک-کن