مواد لازم: قارچ، نمک، سرکه، سیر، سبزی خشک (‌‌ترخون ‌و مرزه)‌، قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته و روشن می‌کنیم. سرکه رو اضافه می‌کنیم قارچ رو بهش اضافه می‌کنیم قارچ رو نمی شوییم. سیاهی قارچ توی سرکه ته‌نشین میشه. قارچ کوچیک میشه و آب میندازه. نمک اضافه می کنیم وقتی رنگ قارچ ها کرمی شد آمادس و زیرشون رو خاموش می‌کنیم. سبزی خشک و سیر رو توی شیشه می‌گذاریم و قارچ ها رو توی شیشه می‌ریزیم. نصف سرکه ای که توی قابلمه بود رو اضافه می‌کنیم، حواسمون هست که سیاهی‌های قارچ که ته‌نشین شده توی ترشی نیاد و با سرکه سرد شیشه رو پر می‌کنیم. بعداز سه روز ترشی قابل مصرفه

ترشی قارچ ترشی قارچ سرکه سبزی خشک

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:09