شیرینی فوری و آسان کره 150گرم پودرقند نصف پیمانه(۷۵ گرم) عسل یک قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد آرد ۲ پیمانه(حدودا ۲۵۰ گرم) نشاسته ذرت ۲/۵ قاشق غذاخوری(۲۰گرم) رنده پوست پرتغال 1 قاشق چایخوری یا یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: کره رو یه مقدار با همزن بزنید تا بافت آن باز شود بعد پودر قند را اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه بزنید تا روشن و کمی حجیم بشه تخم مرغ به همراه رنده پوست پرتغال یا وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ جذب مواد بشه. عسل رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف آرد رو همراه با نشاسته ذرت ترکیب و الک کنید و مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا جذب بشه همزن رو کنار بذارید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید. خمیر وقتی جمع بشه و بدست نچسبه آماده است. خمیر رو زیاد ورز ندین چون به روغن میافته. خمیر که جمع شد، داخل نایلون قرار داده و در یخچال یک ساعت استراحت بدید. بعد از استراحت کمی در دست ورز بدین تا نرم بشه آن را بین دو نایلون باز کنید. شیرینی ها رو مطابق فیلم کاتر بزنید و شکل بدین در سینی فر بچینید (بهتره کف سینی کاغذ روغنی بندازید و اجازه پخت دهید). داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانت