آموزش کروسان پنبه ای :کروسان پنبه ای با مغز شکلاتی سلام دوستای عزیزم. مهسا هستم به کانال آشپزی مهسا پز خوش اومدین امروز باهم میخوایم یه کروسان پنبه ای خوشمزه بپزیم <a href=' '>00:00</a>مقدمه <a href=' '>00:09</a>طرز تهیه کروسان پنبه ای لینک کانال یوتیوب من: لینک اینستاگرام من: کروسان یا پوآچا پنبه ای یه نون مغز دار فوق العاده نرم و خوشمزه ،که هرچی از نرمیش بگم کم گفتم برای صبحانه،عصرونه یه شیرینی خوشمزه ایه که حتما درست کنید درست کردنشم خیلی سخت نیست ،بریم که باهم درستش کنیم مواد لازم: 1عدد سفیده تخم مرغ شیر ولرم 1 لیوان روغن از نصف لیوان کمتر 30گرم کره شکر 3ق غ 1ق م سر صاف نمک 1ق غ سر صاف خمیر مایه 1.5 ق چ بکینگ پودر ارد 4تا 5 لیوان بستگی به خمیر درست شده داره با کنترل بریزین برای رومال کروسان: 1 ق غ شیر 1عدد زره تخم مرغ خمیر مایه،شیر ولرم ، شکر و مخلوط میکنیم 10 دقیقه استراحت میدیم تا خمیر مایه عمل بیاد بعد نمک ،روغن،سفیده تخم مرغ،بکینگ پودر ،کره نرم شده در محیط اتاق اضافه کنیدو هم بزنید آردو کنترل شده میریزیم و ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه و به دست نچسبه به مدت 45

آموزش آشپزی غذای ایرانی دسر دستپخت شیرینی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:30