طرز تهیه آبگوشت سنتی اصیل و مجلسی خوشمزه آبگوشت گوسفندی با روش آسان در منزل با تمام ترفندها . آبگوشت یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار سنتی و اصیل ایرانی هست . مردم ایران عاشق این غذا هستند و در برخی مناطق در مجالس عزا و عروسی پخت میشه . در این ویدیو روش آسان و راحت پخت آبگوشت رو با هم یاد میگیریم . بریم که طرز تهیه آبگوشت گوشت گوسفندی رو با هم بپزیم . راستی اسم دیگه آبگوشت دیزی هست . تفاوت دیزی این هست که در ظرف مخصوص خودش یا همون ظرف سنگی تهیه میشه و کلا از ابتدا تا آخر آشپز هیچ دخالتی نداره . آبگوشت ساده و دیزی ساده تفاوت چندانی با هم ندارند و فقط نحوه پخت و سرو آنها تفاوت داره . مواد لازم : نخود و لوبیا سفید گوشت گوسفندی ترجیحا استخوانی ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم آب متناسب با مقدار سایر مواد رب گوجه دو قاشق پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی سه عدد ............................................................................. طرز تهیه آبگوشت : ابتدا پیاز را با کمی تفت میدهیم . سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند . در مرحله بعد نخود و لوبیا و رب گ