ته-چین-گرمساری مواد لازم: گوشت گوسفند با استخوان ۱کیلو ونیم اگر از گوشت بدون استخوان استفاده میکنید ۱ کیلو کافیه(من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم) پیاز ۱ عدد برای مزه دار کردن گوشت پیاز ۱ عدد برای سرخ کردن زعفران به میزان لازم ادویه مخصوص ته چین گرمساری: پودر دارچین، پودر لیمو یا غوره،پودر گوجه،زردچوبه، فلفل،پودر زیره سیاه برنج ۳ لیوان نمک به میزان لازم روغن به میزان لازم سیب زمینی برای ته دیگ کشمش نصف لیوان آب ۱ لیوان زردچوبه و دارچین برای مخلوط پیاز و کشمش طرز تهیه: به گوشت ،نمک،زعفران، ادویه مخصوص ته چین و پیاز خرد شده اضافه کنید و باهم مخلوط کنید . به آب در حال جوش، برنج خیسانده، اضافه کنید.برنج را خیلی سفت و دون آبکشی کنید .چون زمان پخت این ته چین طولانیه. اگر نرم آبکشی کنید، ته چین شفته میشود.بعد از ۳ دقیقه آبکشی کنید.داخل قابلمه،روغن بیشتری بریزید.سیب زمینی ورقه ای را ته قابلمه بچینید.نصف از برنج آبکشی را داخل قابلمه بریزید.گوشت خام مزه دار شده را روی برنج بچینید.سپس باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید.یک لیوان آب روی برنج بریزید.اول حرارت را زیاد کنید تا برنج ،بخار بز