خورش-انار-بیج-گیلانی سنگه-خورش-گیلانی دراز-قاتوق-گیلانی مواد لازم: گردوی آسیاب شده ۳۰۰ گرم سبزی سرخ شده ۲۰۰گرم(نعنا،گشنیز،جعفری،تره،خالواش،چوچاق) اگر چوچاق یا خالواش در دسترس نبود حذف کنید گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد(یکی برای داخل خورش،اون یکی برای گوشت قلقلی) رب گوجه ۱ ق غ رب انار ۲ ق غ آب و یخ ۴ لیوان نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم سبزی معطر :چوچاق و خالواش ریز خرد شده ۲ ق غ برای داخل گوشت قلقلی(اگر در دسترس نبود،نعناو گشنیز ریز خرد شده جایگزین کنید ) گلپر ۱ ق چ طرز تهیه: در انار بیج ،مقدار گردو از سبزی بیشتره. داخل قابلمه ،مقداری روغن بریزید و یک عدد پیاز را با رنده ریز ،رنده کنید.پیاز رنده شده را با روغن تفت بدید تا سبک بشه.فلفل و زردچوبه بزنید و تفت بدید. گردوی آسياب شده بریزید و تفت بدید.رب گوجه و رب انار بریزید و بهم بزنید .سبزی سرخ شده بریزید و تفت بدید.هر چقدر سبزی،بیشتر سرخ شود،در آخر خورش جا افتاده تری خواهید داشت.چهار لیوان آب و یخ بریزید.وقتی بجوش آمد،در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۳ ساعت بپزید. یک عدد پیاز را رنده کنید و آبش را ب