khatoonii-jaan این دستور آلو اسفناج خوشمزس یه بار امتحانش کن خوب بریم سراغ درست کردنش اول پیاز وقتی تفت گرفت گوشت و به همراه زردچوبه میریزیم وقتی قشنگ تفت گرفت به مقدار لازم آب میریزیم تا گوشت بپزه بعد اسفناج رو جدا تفت میدیم بعد به گوشت اضافه میکنیم آلو رو میشورم و اضافه میکنم به همراه آب نارنج تازه درش رو میزارم تا ابش کشیده بشه و روغن پس بده نیم ساعت بعد ریختن آلو غذا امادس میتونین بدون گوشت هم درست کنین که خیلی خوشمزه میشه من داخل آلو اسفناج برگ سیر و نعنا و گشنیز ریختم که خیلیی خوش عطرش میکنه آلو خورشتالواسفناج اسفناج اسفناپهلو آشپزی آشپزیشمالی غذای آلواسفناج آلواسفناح-مجلسی تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و از مطالبشون بهره مند بشید.