آموزش باقلوا همیشه یه بسته خمیر باقلوای آماده تو فریزر داشته باشید وقتی مهمون دارید یا هوس شیرینی میکنید سه سوته میتونید یه باقلوای بینظیر درست کنید. با خوردن هر یه دونه از این باقلوا کلی به خودتون افتخار کنید و همه رو با هنرتون انگشت به دهن بزارید خمیر باقلوای آماده (از لوازم قنادی تهیه کنید) کره ۱۵۰ گرم گردو یا مغزیجات دلخواه ۱۵۰ گرم پودر قند یا پودر شکر ۵۰ گرم پودر هل ۱ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ آب ۳/۴ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان شکر ۱ لیوان زعفران ۲ ق غ جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو ۱ ق چ طرز تهیه اول شهد رو آماده میکنیم آب و شکر رو داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم بزارید تا شکر کاملاً حل بشه بعد گلاب، زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید و بعد از ۴-۳ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شهد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید، بزارید کنار تا خنک بشه بعد مواد میانی رو آماده کنید گردو یا مغزیجات دلخواه رو درشت آسیاب کنید و بهش پودرقند، هل و دارچین اضافه کنید ️میزان هل و دارچین سلیقه ایه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید برای درست کردن باقلوا از خمیر آماده ی باقلوا استفاده کنید. از اونجاییکه خیلی بزرگه خمیر ر

باقلوا عالی لطفا مارو دنبال کنید مرسی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:00