مواد لازم برای این پای سیب خوشمزه به روش بازاری ۲تا۳عدد سیب ۴عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده (زرده و سفیده )جدا بشه یک چهارم قاشق چایخوری پودر تارتار سفیده هارو به همراه پودر تار تار هم بزنید تا فرم بگیرد و بعد داخل یخچال بگذارید ۲۰۰گرم کره هم دمای محیط (حیوانی یا گیاهی) ۱۲۰گرم پودر قند که حدوداً یک پیمانه میشه یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ۱قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار ۳۰۰گرم آرد سه صفر قنادی که حدوداً ۲/۵پیمانه میشه ۱قاشق چای خوری بگینگ پودر کف قالب های پای سیب کپسول کاغذی بذارید حتما یک سوم قالب خالی باشه چون مایه کیک خیلی پف میکنه ۲قاشق غذا خوری شکر ۱قاشق چای خوری پودر دارچین فررو از قبل روشن کرده بگذارید گرم بشه قالب ها رو داخل فر روی دمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۵تا۴۰دقیقه تا بپزند بسته به سایز قالب ها زمان پخت ممکنه کمتر یا بیشتر بشه با خلال دندان چک کنید اگر تمیز خارج شد پای سیب ها پختن دما در فر های برقی یا توستر ۲۰درجه کمتر هستش سیب و دارچین عطر و طعم بی نظیر ی داره بافت این پای سیب خیلی نرم واسفنجی هستش برای یک بار امتحان کنید پای-سیب آموزش-آشپزی-شیرینی کیک کیک- خانگی بانوان-نان