دیپ پنیر یا همان چیزی که در ایران به نام سس پنیر شناخته شده. اول اینکه با هر نوع پنیری که دوست دارید میتوانید این دیپ را درست کنید ولی ترجیحا پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا نباشد چون حالت کسشانی دارد و دیپ را از حالت اصلی خارج می‌کند️ پنیر چدار و گودا خیلی مناسب دیپ هستند و البته میتوانید کمی هم پارمژان یا پارمسان یا پنیر های دیگر با آن مخلوط کنید. ولی بهتر است از نوع پنیرهای ورقه‌ای تست استفاده نکنید و همانطور که در فیلم کامل میتوانید توضیحات ببینید اشاره کرده‌ام که فقط برای اینکه در آموزش نشان داده شود از نوع پنیر تست استفاده کردم. خودتان پنیر قالبی را رنده کنید چون طعم خیلی بهتری به دیپ می‌دهد. دیپ را خیلی غلیظ درست نکنید چون هنگام سرو کمی سرد بوده و از حالتی که روی شعله هست سفت تر میشود. برای استفاده دفعات بعدی میتوانید دیپ را در یخچال نگه‌داری کنید و هربار با چند قاشق شیر یا آب مخلوط کنید و روی شعله گرم کنید و البته در مدت گرم کردن دائم هم بزنید.

پنیر سس سس پنیر آموزش آشپزی پنیر چدار

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 07:07