پنکیک-پفکی پنکیک-سوفله-ژاپنی مواد لازم : زرده تخم مرغ ۲ عدد شیر ۲ ق غ آرد ۳ ق غ بکینگ پودر ۱/۴ ق چ وانیل چند قطره یا پودر وانیل نوک ق چ شکر ۲ ق غ سفیده تخم مرغ ۲ عدد طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ را ازهم جدا کنید. به سفیده ها ،شکر اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره. به طوری که ظرف را بر می‌گردانید،سفیده نریزه. زرده ها را با وانیل،بکینگ پودر،آرد و شیر مخلوط کنید تا یکدست شوند. مخلوط سفیده‌ها را به مخلوط زرده ها اضافه کنید. تابه را چرب کنید و روی حرارت بزارید. از مایه پنکیک داخل تابه بریزید. ۳ ق غ آب داخل تابه بریزید. در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا پف کند. بعد از ۱۵ دقیقه، در تابه را بردارید.پنکیک ها را برگردانید.دوباره ۳ ق غ آب بریزید و در تابه را بزارید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. وقتی پنکیک آماده شد،به دلخواه با عسل ،شکلات و میوه دلخواه میل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه

پنکیک آموزش پنکیک طرز تهیه پنکیک صبحانه سوفله

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:32