طرز تهيه خورش آلو و اسفناج مجلسي با گوشت خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورش های بسیار خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود. خورش آلو و اسفناج یکی از انواع خورش های ایرانی است که به عنوان یک خورش مجلسی شناخته می شود. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند اسفناج برای بدن نیز بسیار مفید است. اسفناج خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص بهره مند شوید. از مهم ترین خواص اسفناج می توان به محافظت از بدن در مقابل سرطان ، تقویت ایمنی بدن ، محافظت از سلامت چشم ، استخوان ها و پوست اشاره کرد. خورشت آلو و اسفناج به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش خوشمزه را می توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید. مواد لازم خورشت آلو و اسفناج با گوشت پياز ١ عدد اسفناج ٦٠٠ گرم گوشت ٤٠٠ گرم آلو ٢٠ عدد رب انار ١ قاشق غذاخوري رب آلو ١ قاشق غذاخوري زعفران ١ قاشق غذاخوري نمك، فلفل و ادويه