طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ برای ۲ نفر (حرفهای و خوشمزه) این خورش طعم ترش و ملسی داره و یکی از خورشت های پاییزی فوقالعاده خوشمزست که خیلی راحت هم آماده میشه. مواد لازم برای ۲ نفر: سینه یا ران مرغ: ۲ تکه اسفناج تازه: ۲۵۰ گرم (شسته و خردشده) آلو بخارا: ۶ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد رب انار: ۱ قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم روغن مایع: برای سرخ کردن زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری، برای عطر و طعم) آب جوش: ۲ لیوان طرز تهیه: تکههای مرغ را بشویید و با کمی نمک و زردچوبه مزهدار کنید. در یک تابه، کمی روغن داغ کنید و تکههای مرغ را دو طرفه سرخ کنید تا طلایی شوند. پیاز را ریز خرد کرده و در همان روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. اسفناج خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سیر رنده شده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به پیاز و اسفناج اضافه کنید و چند ثانیه دیگر تفت دهید. ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. تکههای سرخشده مرغ را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورشت حدود ۱ تا ۲ ساعت بپزد تا مرغ کاملاً نرم شود و خورشت جا بیفتد.