خورشت مرغ ناردونی با طعم ترش و شیرین انار یک غذای خوشمزه و مناسب برای دورهمی‌ شب یلداست. مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر: - ران مرغ: ۲ عدد(میتونید از قسمت های دیگه مرغ هم استفاده کنید) - رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری - رب انار: ۲ قاشق غذاخوری - انار دانه‌شده: نصف پیمانه - پیاز: ۲ عدد متوسط - نمک: به مقدار لازم - فلفل سیاه: ½ قاشق چای‌خوری - زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری - روغن: برای سرخ کردن - آب انار: ۱پیمانه - آب‌جوش: ۱پیمانه طرز تهیه: - ران‌های مرغ را با مقداری نمک و زردچوبه ماساژ دهید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا طعم‌دار شود. - در یک قابلمه کمی روغن بریزید و مرغ‌ها را از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید. - در همان قابلمه، پیاز را ریز خرد کنید و در روغن باقی‌مانده تفت دهید تا نرم و طلایی شود. - نمک، فلفل سیاه و سیر ریز شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. - رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن باز شود. - سپس رب انار را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. - مرغ‌های سرخ‌شده را ب

مرغ خورشت خورشت مرغ طرز تهیه مرغ ناردونی شب یلدا

2 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:13