طرز تهیه خورشت مرغ ترش / مرغ ترش با رب انار / خورشت مرغ /خورش مرغ ترش مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش ها و مواد متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می شود، البته بهترین نوع این غذا در استان های شمالی تهیه می شود. در استان های شمالی برای تهیه مرغ ترش از سبزی های معطر محلی مثل چوچاغ و خالواش استفاده می شود که همین امر باعث خوشمزه تر شدن این غذا می شود.ولی اگر این سبزیجات را ندارید میتونین از تره، گشنیز و جعفری ، پونه و...هر سبزی معطر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید. مواد لازم مرغ : ۲ تکه روغن : ۲ ق غ کره : ۲ ق غ پیاز بزرگ نگینی : 1 عدد سیر : ۳ حبه رب انار : ۲ ق غ گردو ( اختیاری ) : ۲ ق غ زردچوبه - نمک و فلفل سیاه به میزان لازم سبزی معطر خشک (تره، گشنیز، جعفری، چوچاغ و خالواش) ۲ق غ آب جوش : ۲ لیوان تکه های مرغ رو با ادویه مزه دار کنید و حداقل یک ساعت داخل یخچال بزارید تا طعم دار بشن. بعد داخل تابه با کمی روغن و کره دو طرف مرغ ها رو سرخ کنید ، مرغ که سرخ شد از تابه بیرون بیارید و یک عدد پیاز نگینی خر