مواد لازم برای ۴ نفر: مرغ : ۴ تکه ران یا سینه مرغ روغن مایع (یا روغن زیتون) ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن حیوانی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز بزرگ (رنده شده یا نگینی خرد شده) : ۱ عدد سیر : ۳ حبه رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری رب انار : 3 قاشق غذاخوری گردو ( اختیاری ) : ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری زردچوبه - نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم سبزی معطر خرد شده (تره، گشنیز، جعفری ) از هر کدوم یک بسته آب جوش : ۳ لیوان (دسته دار فرانسوی ) تکه های مرغ رو با ادویه مزه دار کنید و حداقل نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال بزارید تا طعم دار بشن. اگر زمان ندارید همون موقع میتونید سرخ کنید . بعد داخل تابه با کمی روغن و کره دو طرف مرغ ها رو سرخ کنید ، مرغ که سرخ شد از تابه بیرون بیارید و یک عدد پیاز نگینی خرد شده رو داخل همون روغن تفت بدید تا سبک بشه. بعد سیر رنده شده رو اضافه کنید. بعد رب گوجه رو اضافه و کمی تفت بدید تا رب رنگ باز کنه ، رب انار بریزید و در آخر آب‌جوش ریخته و هم بزنید. سس که شروع به جوشیدن کرد تکه های مرغ رو به تابه برگردونید و حرارت رو کم کنید. در تابه رو ببندید و نیم ساعت سا

مرغ ترش خورشت بانوان آشپزی مرغ ترش گیلانی خورشت مرغ

1 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:32