کیک-شارلوت-توت-فرنگی مواد لازم : ۴ عدد تخم مرغ یک لیوان شکر یک لیوان شیر یا ماست یک سوم لیوان روغن مایع ۵۰ گرم کره دو لیوان آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر بیشتر از نصف قاشق چای خوری وانیل مواد لازم برای سس روی کیک: یک لیوان توت فرنگی خرد شده نصف لیوان شکر نصف لیوان آب یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که سفید رنگه نوک قاشق چای خوری وانیل رنگ خوراکی قرمز در صورت تمایل ۱ قطره کره ۱۰ گرم(یک قاشق) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید. سپس کره،ماست و روغن را اضافه کرده و یک دور هم بزنید. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و در دو مرحله اضافه و هم بزنید یک دور با همزن میکس کنید تا گلوله های آرد باز شوند. دو قاشق غذاخوری روغن را با یک و نیم قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی مخلوط کرده تا روغن جدا کننده به دست آید از این روغن به کف و دیواره های قالب بزنید قالب من ۲۷ سانت و نوع شارلوت بود هر قالب دیگری می شود استفاده کرد کیک را با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر یا توستر و به مدت یک ساعت در فر دست ساز بپزید. سس: