** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان نکته در پایین یادداشت کرده ام. پیتزای داغ که مستقیماً از فر بیرون آمده با پیتزایی که خریداری می کنید قابل مقایسه نیست. می توانید آزادانه تاپینگ های مورد نظر خود را تغییر دهید، سس پیتزای تهیه شده با گوجه فرنگی تازه آن را خوشمزه تر می کند. نان پف دار و نرم است. خمیر پیتزا تخمیر شده و به صورت منجمد قابل نگهداری است (بیش از 3 ماه) می توانید سس گوجه فرنگی درست کنید و از آن به عنوان سس اسپاگتی استفاده کنید. همچنین خوب است که هنگام ساختن مقدار زیادی تهیه کنید. واقعا بهتر از خریدن و خوردن است، پس حتما پیتزای خانگی درست کنید. *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [1 بشقاب پیتزا با قطر 27 سانتی متر (10 اینچ)] ✤ خمیر پیتزا -150 گرم آرد نان -3 گرم نمک (1 قاشق غذاخوری صاف) -6 گرم شکر (2 قاشق غذاخوری صاف) -4 گرم مخمر خشک فوری (به صورت محدب 1 قاشق چایخوری) -100 میلی لیتر آب گرم -10 گرم روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری) ✤ سس گوجه فرنگی -410 گرم، 3 گوجه فرنگی متوسط -1/3