سالاد سزار هرچقدر هم که خوشمزه باشه ولی باز هم اسم سالاد باعث میشه من با خوردن سالاد سیر نشم! واسه همین امروز یه ساندویچ مرغ درست کردم و همون سالاد سزار رو جذابترش کردم! البته امیدوارم آقای سزار کاردینی و طرفدارنش من رو ببخشن که توی رسپی سالاد سزار دست بردم، ولی بهتون قول میدم اینجوری علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه تره ، خیلی هم بیشتر باعث سیر شدن میشه! قبول دارین سالاد سزار پرطرفدارترین سالاد دنیاست؟ مهم ترین بخش درست کردن این سالاد هم سس سزار جذابشه. که حتما به روش ساده ای که بهتون گفتم درستش کنین. هم راحته؛ هم نیازی به سس وولسترشر و ماهی آنچوی که شاید در دسترس خیلیا نباشه، نداره. رسپی این سس سزار توسط برترین شف دنیا، جناب گوردن رمزی عزیز آموزش داده شده. مقدار مواد لازم برای سالاد سزار به صورت خوشمزه ترین ساندویچ مرغ : زرده تخم مرغ: ۱ عدد سرکه: ۱ قاشق غذاخوری سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان: ۵۰ گرم آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۱ حبه نمک: یک پینج آب سرد: ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری سینه مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه و پور سیر از هرکدام یک قاشق