فلافل آبادانی یک غذای محبوب و خوشمزه در جنوب ایران، به‌خصوص در شهر آبادان، است. این فلافل در رستوران‌های فست فودی سرو می‌شود و معمولاً با سس‌های مختلف و ترشی‌ها همراه می‌شود. مواد لازم برای تهیه فلافل آبادانی: * پیاز: دو عدد * سیر: سه حبه * آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری * آبلیمو: یک الی دو قاشق غذاخوری * جعفری: ۵۰ گرم * پودر زیره سیاه و تخم گشنیز: هر کدام نصف قاشق غذاخوری * نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه فلافل: به مقدار دلخواه * سیب‌زمینی و تخم مرغ: هر کدام یک عدد * نخود خیس خورده به مدت ۲۴ ساعت: ۲ لیوان نکات تکمیلی: - از ظرف گود و کوچک استفاده کنید تا میزان روغن کمتری مصرف شود و فلافل مغر پخت شود. - در فلافل آبادانی نسبت به بقیه فلافل‌های دیگر از فلفل بیشتری استفاده می‌شود. می‌توانید این فلافل را در وعده‌های نهار، شام، افطار یا میل کنید. ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن دستورپخت های بیشتر می تونید به سایت و کانال ما مراجعه کنید: آدرس سایت: chefleily.ir کانال آپارات: aparat.com/chefleily