<a href=' '>0:00</a> دستور 1 مواد تشکیل دهنده: 3 عدد سیب زمینی متوسط (300 گرم) پختن پوره کردن 1 قاشق چایخوری نمک 1 عدد تخم مرغ 1 فنجان آب سیب زمینی 1 قاشق چایخوری مخمر خشک (7 گرم) 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کردن 450-500 گرم آرد گندم خمیر را ورز دهید برس را با 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی بمالید روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه صبر کنید دست ها را با روغن نباتی بمالید خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید به شکل توپ بغلتانید به مدت 5-7 دقیقه با حوله بپوشانید روغن نباتی را گرم کنید روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود به کمک یک دستمال روش رو بپوشونید <a href=' '>4:19</a> دستور شماره 2 مواد تشکیل دهنده: 200 میلی لیتر آب گرم (1 فنجان) 100 میلی لیتر شیر گرم (1/3 فنجان) 1 قاشق غذاخوری شکر (10 گرم) 1 قاشق چایخوری مخمر خشک (4 گرم) 1 قاشق چایخوری نمک (5 گرم) آرد گندم 350 گرم (2 فنجان) مخلوط کردن با یک حوله بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند یک سوراخ ایجاد کنید روغن نباتی را گرم کنید روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود <a href=' '>7:21</a> دستور شماره 3 مواد تشکیل دهنده: 3 عدد تخم مرغ 200

خلاقیت در آشپزی آشپزی آموزش آشپزی خلاقیت سیب زمینی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 20:12