آموزش-کیک-تولد-کارتونی-از-صفر-تا-صد مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱٫۵ لیوان شکر ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری آب ۱/۴ لیوان روغن۱/۴ لیوان خامه قنادی ۱ کیلو رنگ ژله ای آبی چند قطره رنگ ژله ای مشکی+پودر کاکائو کمی توت فرنگی یا هر نوع میوه ای برای تزئین ماسوره صدفی شماره ۱۹۵ طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم. با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه. روغن و اب را اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم . بعد ارد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.اندازه قالب :قطر ۱۸ سانت و ارتفاع ۹ سانت در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد . پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد. وقتی کیک خنک شد از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. بعد از خنک شدن کیک ،کیک را به ۳ قسمت مساوی برش بزنید. خامه قنادی را فرم دهید.آموز