بلانچ کردن روش برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی بدون تغییر رنگ است . روش بلانچ نخود فرنگی ابتدا نخود فرنگی را از غلاف جدا کنید. داخل قابلمه ای آب بریزید. آب که به جوش آمد نخود فرنگی ها را اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن دوباره آب اجازه دهید تا نخود فرنگی ها به مدت ۳ دقیقه داخل آب قل بخورد. نخود فرنگی ها را آبکش کنید و بلافاصله به ظرف حاوی آب و یخ منتقل کنید و بعد از ۳ دقیقه آبکش کنید. نخودها را روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود . نخودها را داخل پلاستیک بسته بندی کنید و در فریزر بگذارید.