طرز تهیه نان اردح یا (اردک)/نان سنتی اردح/اردح نان اردح ویا شیرینی اردح یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در مناسبت های خاص مذهبی تهیه می شود،حتی برا تغذیه مدرسه فرزند دلبندتونم هم میتونین درست کنین که خیلی مقوی و خوشمزه هست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اردح با من همراه باشید. ۰۰:۰۰ مقدمه ۰۰:۳۳مخلوط کردن آرد و خمیر مایه ۰۰:۵۶هم زدن تخممرغ،ماست،آب ۰۱:۰۸ اضافه کردن ارد ۰۱:۳۰ اضافه کردن کره و ورز دادن ۰۲:۰۸ استراحت دادن خمیر ۰۲:۳۸ آرد پاشی و نچسبیدن خمیر به دست ۰۴:۰۸ آموزش شکل و فرم دادن ۰۵:۰۱ سرخ کردن اردح - طرز-تهیه-نان-سنتی نان-اردح-برا-صبحانه نان-اردک نان-ارح-پف دار نان-اردک-بدون-فر نان-اردک-خوشمزه- خانگی طرز تهیه نان خانگی,,طرز تهیه اردح,طرز تهیه نان,طرز تهیه اردک,طرز تهیه نان مغزدار,طرز تهیه نان سیر,طرز تهیه شیرینی اردک,طرز تهیه نان آچما,طرز تهیه نان اهری,طرز تهیه نان محلی,طرز تهیه نان روغنی,طرز تهیه نان کره ای,طرز تهیه نان صبحانه,طرز تهیه نان پنبه ای,طرز تهیه نان خامه ای,طرز تهیه نان برنجی بدون فر,طرز تهیه نان خشک خانگی,طرز تهیه نان